Behandlingar för avslappning, läkning och återhämtning

Avslappningsmassage

En djupavslappnande massage för dig som behöver släppa på stress eller spänningar, eller för dig som bara vill unna dig en skön stund. Vi anpassar alltid behandlingen efter vad du behöver.

En massage som verkligen hjälper dig att slappna av och landa i dig själv. Genom avslappningen får kroppen möjlighet att släppa taget om spänningar och obalanser

Massage energibehandling Gröna Sköna
Therapist hand is massaging on a woman face in spa

Ansiktsmassage

En djupgående massage av ansikte, nacke, axlar och huvud. En behandling som påverkar hela kroppen. Massagen hjälper dig till djupavslappning och att släppa på spänningar och frigöra blockeringar. Din hud får näring och lyster.

Energibehandling

En behandling som hjälper dig att släppa taget om de känslor och blockeringar som håller dig tillbaka och hindrar dig från din egen livsglädje och livskraft.

Happy smiling man lying on grass with yellow dandelion at sunny day

Vad är avslappningsmassage?

Avslappningsmassage är en lätt och behaglig form av massage som syftar till att vara just avslappnande. Det är ett bra sätt att varva ner och börja koppla av om du känner dig spänd eller stressad. Genom avslappningen får kroppen möjlighet att släppa taget om spänningar och obalanser.

Detta är en massage som verkligen hjälper dig att slappna av och landa i dig själv. 

Vad är energibehandling?

Under en energibehandling jobbar vi energimässigt med de blockeringar, känslor, och beteendemönster som håller dig tillbaka. Vi jobbar även med de inre barn och delar av dig som behöver läkning. 

Under behandlingen ligger du påklädd på behandlingsbänk. Vi pratar efteråt om vad som kommit upp under behandlingen